Strona główna forum Okręty Podwodne Świata
 Bardzo Ważna Wiadomość od Ukochanego Admina :) 
   Zachowaj kulturę wypowiedzi i miej szacunek dla pozostałych forumowiczów!   

DW Alfa Tau 3

Napisz nowy temat    Strona główna forum » Giercowanie Drzewo
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
GEPARD971

PostWysłany: Wt, 22 Lip 2008 12:59 
Temat postu: DW Alfa Tau 3
Odpowiedz z cytatem

Siemka! Nie wiem czy wiecie ale na stronie www.maricosom.net pojawił się nowy mod do DW o nazwie Alfa Tau 3.1 .Umożliwia on pływanie okretami takimi jak 212, Victor3, Oscar, Typhoon Udaloy a także latanie Ka-27 -jest kilkanascie platform do wyboru...

PS Niestety nie da sie odpalić jednoczesnie AT3 i Lwami !!!

I moze takie pytanko: czy istnieje jakakolwiek mozliwość wgrania SCX'ów z SC do DW ???

Pytam bo pod wieloma wzgledami AT3 i Lwami do pięt nie sięgają SCX'som zwłaszcza w ilości jednostek dostepnych w grze (nie do kierowania tylko w ogóle), typom uzbrojenia i realizmowi. Np w AT3 Alfa ma 6 wt w tym 4x650mm a Oscar może odpalać P-700 z wyrzutni torpedowych...Wprawdzie w SCX'ach Sierra była uzbrojona w Moskity (W AT3 ma je Victor3...) ale takich błędów było mniej. Nie wiem o co chodzi -niby twórcy tych modów odwalają kawał dobrej roboty ale czasem wygląda, że do pracy domowej się nie przykładają...Bez urazy dla nikogo.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  

Pepe

PostWysłany: Czw, 24 Lip 2008 12:51 
Temat postu: Re: DW Alfa Tau 3
Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem prawdopodobnie nie można z SCX przenosić do DW. Co do realizmu, to wydaje mi się, ze jednak nie ma co porównywac Lwami do SCX, bo oba mody skupiają się na róznych aspektach gry. Mnie piekielnie brakuje takiej ilosci jednostek jak w SCX ale grajac w SC z tym modem, widze cała masę niedociagnięć. Przykładowo kilka razy zdarzyło sie, że mój okret podwodny wzbił się w przestworza! Generalnie takie wpadki sa nagminne przy okrętach z wcześniejszych lat. Ja mam grę w wersji 1.8 z pakietu Naval Pack i ostatnią wersję SCX i niestety poza róznorodnością jednostek i uzbrojenia, to połączenie potrafi przyprawic mnie o szewską pasję. Zdecydowanie najwyżej oceniam DW + Lwami 3.08 ale super że dałeś namiary na cos innego. Z pewnością sprawdzę Smile.
Powrót do góry

Pepe

PostWysłany: Pt, 25 Lip 2008 14:45 
Odpowiedz z cytatem

Oglądałem stronkę niestety nie rozumiem włoskiego (?) i trudno mi znaleźć link do pobrania (o ile w ogóle tam jest). Jeśli była by mozliwość wklejenia tutaj bezpośredniego linku do ściągniecia modu, byłbym wdzięczny.
Powrót do góry

GEPARD971

PostWysłany: Pt, 25 Lip 2008 17:00 
Odpowiedz z cytatem

Niestety nie ma takiej możliwości bo ta strona wymaga rejestracji. Oto instrukcja:

Wchodzimy na www.maricosom.net

W lewym menu klikamy "forum"

klikamy na górnym pasku "iscriviti"

klikamy KONIECZNIE link po lewej: "Prima del 24 lug 1995"

akceptujemy regulamin górnym przyciskiem

a dalej standardowe rzeczy -zmieńcie język na angielski w zakładce "lingua" to maila otrzymacie po angielsku (PS strona nie akceptuje wszystkich maili np WP)

w otrzymanym mailu jest link aktywacyjny

po aktywacji i zalogowaniu wchodzimy na forum i w temacie "Sezione Download " klikamy
"Dangerous Waters: Alfa Tau 3 " ...a potem "Alfa Tau 3.1 disponibile per download "

The End Very Happy

Powrót do góry

Pepe

PostWysłany: Pt, 25 Lip 2008 20:16 
Odpowiedz z cytatem

Dzięki GEPARD971 Applause
Powrót do góry

Napisz nowy temat    Strona główna forum » Giercowanie Czas zsynchronizowany z serwerem forum. Drzewo
Strona 1 z 1

Skocz do: